SafeDrive

SafeDrive Nanolearning aktivoi sinua turvalliseen ja taloudelliseen ajamiseen. Palvelu on silloin sinulle käytössä kun sopii, paitsi ajaessa.

SafeDrive NanoLearning sisältää monivalintatehtäviä, videoita ja konkreettisia ajotehtäviä. Palvelu on nopea ja helppokäyttöinen. Valmennuksen aikana sinun ei tarvitse erikseen kirjautua palveluun, koska valmennusviesti sisältää yksilöllisen linkin, jolla sinut tunnistetaan. Voit tehdä valmennuksen aina silloin kun sinulle parhaiten sopii, paitsi ajaessasi.

SafeDrive NanoLearning toimii omana kokonaisuutenaan tai sen voidaan liittää ajovalmennukseen sekä luentoon. Saat käyttäjien aktiivisuudesta ja osaamisesta raportin.

Ulkoasu on mahdollista räätälöidä yrityksen ilmeen mukaiseksi.

Excelsior Liikenneturvallisuus ja  More Mobile Relations ovat toteuttaneet SafeDrive NanoLearningin yhteistyössä vakuutusyhtiö LähiTapiolan kanssa.

Haluatko kuulla lisää? 

SafeDrive NanoLearning sisältää kaksitoista jaksoa. Teemat perustuvat kolaritilastoista sekä käytännön ajovalmennuksista saatuun tietoon. NanoLearningin teemat on jaettu vuodenajat huomioiden kahdelletoista kuukaudelle.  NanoLearning on yhteisöllinen, sama teema puhuttaa koko työyhteisöä. Uudet työntekijät tulevat vauhdista mukaan ja osallistuvat samoihin keskusteluihin muiden kanssa.

Contact us