top of page

SafeDrive

SafeDrive ja SafeTraffic sovellukset aktivoivat ja kannustavat sinut turvalliseen liikkumiseen liikenteessä. Molemmat palvelut ovat silloin sinulle käytössä kun sopii, paitsi silloin kun ajat, pyöräilet tai kävelet liikenteessä.

smartmockups_jo5nibl9
smartmockups_jo5n3gng
smartmockups_jo5myp8a
smartmockups_jo5mtn2k

Palvelut sisältävät monivalintatehtäviä, videoita ja konkreettisia kotitehtäviä, joita voit heti soveltaa liikenteessä. Käyttäminen on nopeaa ja helppoa. 

SafeDrive valmennussisältö on tarkoitettu autoileville työntekijöille. Voit katsella sisältöä vaihtelevasti millä tahansa päätelaitteella, mikä on kussakin tilanteessa sopivin joko kännykällä tai tietokoneella. Saat aina ilmoituksen uudesta sisällöstä sähköpostilinkkinä, jolla sinut tunnistetaan - et siis tarvitse kirjautumista. Lisäksi voit kiinnittää SafeDrive sovelluksen puhelimesi tai tablettisi kotinäytölle, jonka kautta pääset myös aina nopeasti selaamaan sisältöä. 

SafeTraffic sovellus sopii yrityksen globaaliin käyttöön. Se valmentaa yrityksen sekä autoilevia työntekijöitä, pyöräilijöitä että kävelijöitä turvalliseen liikennekäyttäytymiseen. Visuaalinen ilme ja animaatiot sopivat mihin tahansa markkina-alueeseen. SafeTraffic sisältö on englanninkielinen. SafeTraffic on aito puhelimeen ladattava sovellus, johon on rakennettu liikkeentunnistus estämään sovelluksen käyttö liikenteessä.

Kumpikin palvelu toimii omana kokonaisuutenaan tai sen voidaan liittää ajovalmennukseen sekä luentoon. Tilaaja saa raportin oman ryhmänsä käyttäjien aktiivisuudesta ja osaamisesta.

Ulkoasu on mahdollista räätälöidä yrityksen ilmeen mukaiseksi.

Excelsior Liikenneturvallisuus ja  More Mobile Relations ovat toteuttaneet SafeDrive palvelun yhteistyössä vakuutusyhtiö LähiTapiolan kanssa.

Haluatko kuulla lisää? 

SafeDrive/SafeTraffic sisältää kaksitoista jaksoa. Jaksojen teemat perustuvat kolaritilastoista sekä käytännön ajovalmennuksista saatuun tietoon. Teemat on jaettu vuodenajat huomioiden kahdelletoista kuukaudelle.  Palvelu on yhteisöllinen, sama teema puhuttaa koko työyhteisöä. Uudet työntekijät tulevat vauhdista mukaan ja osallistuvat samoihin keskusteluihin jo aikaisemmin aloittaneiden kanssa.

bottom of page